Kerámia bevonat autóra

Miért az IGL Coatings kerámiabevonatai?

Az IGL Coatings a világ vezető fejlesztője és gyártója az alacsony- és zéró VOC (illékony szerves oldószer tartalmú) kerámia bevonatoknak.

Ebből rögtön egy sor előny is következik:

nincs az a fejfájdító oldószerbűz

Amikor IGL kerámiabevonatot applikálunk, már nem kell szenvednünk a “megszokott” körömlakk-lemosó szagtól, amely már rövid távon is visszafordíthatatlan egészségkárosodásokat okozhat.

nincs sietős visszatörlés

Mivel nem az olcsó és illékony oldószereket használjuk, így már nem kis területenként kell haladnunk, bátran lekezelhetünk akár egy egész elemet és még mindig lesz időnk visszatörölni. Ezzel a módszerrel jóval egységesebb, szebb összképet érhetünk el.

elrontottunk, kihagytunk egy részt?

Ez immár nem probléma, pár csepp az applikátorra és anyagában tudjuk javítani a bevonatot, polírgép bevonása és bosszankodás nélkül. Ez a varázslat akár néhány nap múlva is működik.

jobb munkarend- és időbeosztás

A kétrétegű bevonatok felviteli ideje között maximum 12óra telhet el. Ez elegendő időt, rugalmasságot biztosít arra, hogy váratlan családi vagy üzleti események miatt ne kelljen visszapolírozni, újrakezdeni az egész munkafolyamatot. 12órába akár még egy alvás is beleférhet!

rugalmasabb környezeti feltételek

A mi oldószereink nem érzékenyek annyira a hőmérsékleti és páratartalmi viszonyokra, 5-50°C között is ugyanolyan jó eséllyel vihetőek fel, és IGL bevonatokkal nem kell félnünk az idő előtti “ráégéstől”.

Nanotechnológiás szélvédőbevonat, bőr-, textil- és fényszóró kerámia bevonat

Az IGL Coatings anyagspecifikus kerámiabevonatai speciálisan egy-egy adott anyagfajtához és célra lettek kifejlesztve

Ez azt jelenti, hogy például a TRIM a díszléceken, fekete, textúrázott műanyag elemeken, míg a HEADLIGHT a plexi és polikarbonát fényszórókon teljesít a legjobban. A WINDOW az üvegfelületekre, a QUARTZ és társai pedig a fényezésre köt a legjobban.

A LEATHER és FABRIC nagyobb nanopórusokat képez, mint a többi bevonat, így mind a bőr, mind a textil tud lélegezni.

S így tovább, folytathatnánk a sort a teljes termékpalettán. Hiszünk abban, hogy ami “mindenre jó” az igazán semmire sem…

    Az oldal kényelmes használatának érdekében oldalunkon cookie-kat (sütiket) alkalmazunk.
    Beállítások