IGL ecocoat MARINE - Hajókerámia

Mi az a ``hajókerámia``?

A hajókerámia egy olyan speciális nanotechnológiás bevonat, amely hajóját évekig ellenállóvá teszi az algásodás, szennyeződések, UV-sugarak ellen.

Felejtse el az évenkénti kényszerű karbantartásokat, a savazást, polírozást, algavédőzést – a hajókerámiával radikálisan csökkennek hajójának fenntartási költségei.

Az önterülő hajókerámia tükörsimaságot ad a felületnek, így alkalmazásával plusz sebességet nyerhet és üzemanyagot takaríthat meg.

Minősített termék: ISO 9001, TÜV
IGL ecocoat MARINE - a hajókerámia

Forradalmi változás a hajózásban

Eme nanotechnológiás megoldás felvitele után a felület semmilyen különösebb törődést sem igényel. Felejtse el az idény előtti várakozást az újabb polírra, algagátlózásra: tegye vízre hajóját, amikor csak akarja.

Európában az elsők között!

Nem tartalmaz nehézfémeket, nem mérgező. Nem kopik, mint az algagátló festék, nem mérgező. Ennek ellenére semmilyen életforma sem tapad meg rajta, amit egy egyszerű magasnyomású mosóval ne lehetne leverni róla.

Nem csak a hajótestre

Akár a teljes fedélzetet le tudjuk kezelni nanotechnológiás bevonatokkal. Kabinablak, biminitető, fémkorlátok, fafedélzetek.

A kezelt részek élettartama növekszik, tisztításuk leegyszerűsödik, az UV-gátlással pedig hosszabb ideig megtartják eredeti állapotukat.

A kosztaszítással és öntisztulással pedig a környezeti behatások káros hatása is jelentősen csökkenhet.

IGL ecocoat MARINE - Hajókerámia

Mennyibe kerül?

Ez természetesen minden yacht, jet-ski, vitorlás vagy másféle vízijármű esetében más és más, de mindenképpen jóval kedvezőbb, mint a többéves karbantartási procedúra összköltsége.

Az UV-védelemmel és a kosztaszítással csökkennek a káros környezeti behatások, a jármű elemei tovább maradnak használhatóak.

Ne felejtse, a bevonat tartós simaságával nő a siklási képesség is, amely előny az üzemanyagmegtakarításban is jelentkezhet!

IGL Coatings Marine

Sós vízben 2év, édesvízben 3év garanciával

Speciálisan felkészített partnereink várják kérdéseit Balaton körül, és a Dunán is!

SIÓFOK: König Autómosó&kozmetika +36 (30) 882 8383
KESZTHELY: Autovax Autokozmetika +36 (30) 356 9168
BALATONALMÁDI: Buborék Garázs +36 (20) 519 2131

SZŐDLIGET: Topcar Prémium Autókozmetika +36 (70) 282 3030

További információ és a próbahajó megtekintése:
IGL Coatings Hungary Központ +36 (20) 2 22 27 29

ne felejtse...

hajókerámia a jövő!

Hajókerámiával hajója tovább őrzi értékét, időt, pénzt, takarít meg Önnek. Ezzel a forradalmi technológiával ki fog tűnni a tömegből.