Célunk: Forradalmi, biztonságos és kiemelkedő termékek piacra dobása

Görgess lefelé

INNOVÁCIÓ ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Üdvözlünk az IGL Coatings világában, ahol a technológiai újítás és a környezettudatosság ötvöződik. Malajziából indultunk, Shah Alam városából, és mára egy többszörösen díjnyertes, globális vállalattá nőttünk, amelynek szenvedélye a fenntartható és innovatív nanotechnológiai megoldások kifejlesztése.
Mi vagyunk az elsők, akik alacsony és nulla VOC tartalmú kerámia bevonatokkal forradalmasítottuk a bevonatipart, és büszkén állítjuk, hogy termékeinkkel több mint 50 országban vagyunk jelen. Küldetésünk, hogy a környezetbarát, fenntartható megoldásokkal hozzájáruljunk egy tisztább és biztonságosabb jövőhöz, szemben a hagyományos, veszélyes anyagokat tartalmazó termékekkel.
Kínálatunk az autóipartól a repülési, hajózási és ipari bevonatokig, valamint hatékony és környezetbarát tisztító és karbantartó termékekig terjed. Kiemelkedő minőségünket a Nanoverify által auditált és ellenőrzött nanotechnológiánk, a TÜV Rheinland tanúsítvány, az EU-s REACH megfelelőség és az ISO 9001:2015 minősítés is alátámasztja.
Az IGL Coatings elkötelezett amellett, hogy vezető szerepet töltsön be a bevonatipar zöld forradalmában, és folyamatosan törekszik a kiválóságra, hogy ügyfelei és a világ számára egyaránt értéket teremtsen. Csatlakozz hozzánk ebben az izgalmas utazásban egy fenntarthatóbb és ragyogóbb jövő felé.

IRODÁINK

Dolgozz keményen, játssz még keményebben - ez a mottónk! Az IGL-nél egy kiegyensúlyozott környezetet támogatunk, amely tele van ötletekkel és nevetéssel. Miért? Mert számunkra a személyes fejlődés rendkívül fontos, nem pedig csak a számok! Csatlakozz hozzánk, szívesen fogadunk, tárt karokkal! A lentebbi űrlapon jelentkezhetsz.

SAJÁT KUTATÓ-FEJLESZTŐ (K+F) KÖZPONTUNK

A kutatás-fejlesztés soha nem volt még ennyire kihívást jelentő és izgalmas egyszerre. Minőségi felszerelésekbe és technológiába fektetünk be annak érdekében, hogy forradalmi megoldásokat hozzunk létre számodra! Innovatív és környezettudatos? Mindenképpen téged szeretnénk!

TESZTELŐ CENTRUM

Ideje előhozni elképesztő termékeinket és tesztelni őket! Ha autó-, hajó-/jacht- vagy akár ipari védelem iránt érdeklődsz, ez neked szól! Tesztelheted termékeinket számos különböző felületen és alapanyagon kedved szerint. Nem beszélve arról, hogy képzéseket tartunk a világ vezető szervezeteinek! Vízlepergetés, makacs foltok eltávolítása, gyakorlatilag életet visszahozni a felületekre! Mindez az IGL Élményközpontban elérhető. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink nem egyszerűen újracímkézett megoldások, hanem saját fejlesztésű és gyártású innovációk, amelyeket a saját gyárunkban készítünk. Ez a szenvedélyünk és elkötelezettségünk garanciája, hogy csak a legmagasabb minőséget és teljesítményt kínáljuk ügyfeleinknek.

SAJÁT GYÁRTÓSORAINK

Valaha elgondolkodtál azon, hogyan működik a nagyüzemi termelés? Nos, minden évben megdöntjük a termelési kapacitás rekordunkat, ami arra ösztönzött minket, hogy beruházzunk az automatizálásba! A robotokkal való együttműködés a szuper csapatunkkal még sosem volt ilyen fantasztikus.

ELLÁTÁSI LÁNC BIZTOSÍTÁSA

Az ellátási lánc területén felmerülő kihívásokat nemcsak, hogy megértjük, de már sikeresen meg is oldottuk 🙂 A trendek azonosításától kezdve a globális kihívások leküzdéséig – minden tudásunkkal rendelkezésedre állunk. Büszkén nevezzük ellátási lánc csapatunkat az AVENGERS-nek, mert szuperhős módjára kezeljük partnereink igényeit, fókuszálva a költségek optimalizálására és az áruk időben történő beszerzésére.
Garantáltan másnapra szállítunk. Tudjuk, hogy az idő a legértékesebb erőforrás, ezért elköteleztük magunkat amellett, hogy gyors és megbízható szállítási megoldásokat kínáljunk. Ez az ígéretünk: ha ma megrendeled, holnap megkapod. Az elsődleges prioritásunk, hogy üzleti tevékenységed zökkenőmentes és hatékony legyen, így te nyugodtan koncentrálhatsz a fő tevékenységedre, miközben mi gondoskodunk az ellátási lánc minden aspektusáról.

Gy.i.k.

A folyamatosan megújuló termékpaletta, fejlődés és megújulás érdekében szintentartó, fejlesztő oktatásokat, workshopokat tartunk.Médiamegjelenések, műhelydekorációk, üzleti és egyéb tanácsadás természetesen ingyen a fejlődés érdekében alapvető. Partnerprogramunk részleteiről érdeklődj bátran.

Ezekben nem hiszünk. A certifikációnak van egy egyszer 50ezer forintos költsége. Havonta, úriamberek megállapodásán alapulva €100-s rendelést várunk el havonta, de ez könnyen teljesíthető.

Helyes! Első lépés a fejlődés felé a kérdések megléte.

Keress minket bizalommal

Kérj visszahívást!

0
Nincs termék a kosárban.