Célunk, hogy folyamatosan újító termékeket hozzunk létre, melyek biztonságosak és felülmúlják a piacon már meglévő termékeket tartósságban, minőségben és könnyű alkalmazhatóságban.

Görgess lefelé

INNOVÁCIÓ ÉS FENNTARTHATÓSÁG

Az IGL Coatings egy többszörösen díjnyertes malajziai technológiai vállalat, mely Shah Alam városában működik, és az innovatív, radikálisan új és fenntartható nanotechnológiai termékek fejlesztésére összpontosít. Az IGL Coatings átalakítja a bevonatipart azzal, hogy úttörőként vezette be a kis és nulla VOC tartalmú kerámia bevonatokat. Több mint 50 országba terjeszkedtünk és folyamatosan növekszünk világszerte. Az IGL Coatings sokat dolgozott annak érdekében, hogy környezetbarát, fenntartható és alacsony VOC tartalmú bevonatokat hozott létre a más gyártók veszélyes formulái ellenében, egy szebb és biztonságosabb világért. Az IGL Coatings termékkínálata az autóipari, repülési, hajózási és ipari bevonatoktól kezdve az hatékony és környezetbarát tisztító- és karbantartó termékekig terjed. Az IGL Coatings az iparágban elsőként rendelkezik igazolt nanotechnológiájának Nanoverify által auditált és ellenőrzött minősítésével (a Nano Malaysia Berhad és a SIRIM QAS International közös vállalkozása), TÜV Rheinland tanúsítvánnyal és EU-s REACH megfelelőséggel. A REACH az Európai Unió rendelete, amely több ezer anyagot szabályoz, mint például ólom, kadmium és AZO színezékek. Ráadásul az IGL Coatings rendelkezik a 9001:2015 tanúsítással is.

IRODÁINK

Dolgozz keményen, játssz még keményebben - ez a mottónk! Az IGL-nél egy kiegyensúlyozott környezetet támogatunk, amely tele van ötletekkel és nevetéssel. Miért? Mert számunkra a személyes fejlődés rendkívül fontos, nem pedig csak a számok! Csatlakozz hozzánk, szívesen fogadunk, tárt karokkal!

A KUTATÓ-FEJLESZTŐ (K+F) KÖZPONTUNK

A kutatás-fejlesztés soha nem volt még ennyire kihívást jelentő és izgalmas egyszerre. Minőségi felszerelésekbe és technológiába fektetünk be annak érdekében, hogy forradalmi megoldásokat hozzunk létre számodra! Innovatív és környezettudatos? Mindenképpen téged szeretnénk!

GYÁRTÓSORAINK

Valaha elgondolkodtál azon, hogyan működik a nagyüzemi termelés? Nos, minden évben megdöntjük a termelési kapacitás rekordunkat, ami arra ösztönzött minket, hogy beruházzunk az automatizálásba! A robotokkal való együttműködés a szuper csapatunkkal még sosem volt ilyen fantasztikus.

ELLÁTÁSI LÁNC BIZTOSÍTÁSA

Nehézségeid vannak a be- és kimenő logisztikával? Mi már átéltük és megoldottuk.:) Mindent elmondhatunk neked a trendek megértésétől a a globális kihívásokra való felkészülésig. Ellátási lánc csapatunkat az AVENGERS-nek hívjuk. Partnerünk költségeinek csökkentése és áruik időben történő beszerzése - ez az elsődleges prioritásunk!

TESZTELŐ CENTRUM

Ideje előhozni elképesztő termékeinket és tesztelni őket! Ha autó-, hajó-/jacht- vagy akár ipari védelem iránt érdeklődsz, ez neked szól! Tesztelheted termékeinket számos különböző felületen és alapanyagon kedved szerint. Nem beszélve arról, hogy képzéseket tartunk a világ vezető szervezeteinek! Vízlepergetés, makacs foltok eltávolítása, gyakorlatilag életet visszahozni a felületekre! Mindez az IGL Élményközpontban elérhető. Kíváncsi vagy?

IGL COATINGS HUNGARY

Gy.i.k.

A folyamatosan megújuló termékpaletta, fejlődés és megújulás érdekében szintentartó, fejlesztő oktatásokat, workshopokat tartunk.Médiamegjelenések, műhelydekorációk, üzleti és egyéb tanácsadás természetesen ingyen a fejlődés érdekében alapvető. Partnerprogramunk részleteiről érdeklődj bátran.

Ezekben nem hiszünk. A certifikációnak van egy egyszer 50ezer forintos költsége. Havonta, úriamberek megállapodásán alapulva €100-s rendelést várunk el havonta, de ez könnyen teljesíthető.

Helyes! Első lépés a fejlődés felé a kérdések megléte.

Keress minket bizalommal

Kérj visszahívást!

0
Nincs termék a kosárban.