IGL ecocoat LEATHER – bőrülés kerámiabevonat, 30ml

24,999 Ft

A bőrülés légáteresztő, víz- és zsírtaszító védelme

🌿 Hajlékony, észrevehetetlen bevonat
🌿 A bőrt hagyja lélegezni, táplálni
🌿 Víztaszító, zsírtaszító
🌿 Koszosodás-gátló
🌿 UV-védelemmel
🌿 30ml-es kiszerelés

Légáteresztő, hajlékony kerámiabevonat. Molekulárisan kötődik a bőrhöz, nem marja meg azt, így egy hatékony folyadék-, kosz- és festéktaszító réteget képez, UV-védelemmel. Engedi a bőrülés anyagát szabadon lélegezni és táplálni.

24h alattMPL 1 munkanapos kiszállítás Foxpost Automata

Az IGL ecocoat LEATHER légáteresztő, alacsony oldószertartalmú (VOC), marásmentes bevonat. Molekulárisan kötődik a bőrhöz, és egy folyadék-, kosz- és festéktaszító réteget képez, UV-védelemmel. Az eredmény egy hatékony szennyeződést távoltartó réteg az autó bőrülésén, amely  engedi szabadon lélegezni a bőrt.

Nem változtatja meg a bőrfelület textúráját, színét sem!

IGL ecocoat LEATHER 30ml autó bőrülés kerámiabevonat csomag tartalma

 • IGL ecocoat LEATHER 30ml bőr kerámiabevonat
 • IGL ecoclean PRECOAT zsírtalanító felület-elkészítő
 • IGL ecoshine LEATHER bőrápoló, természetes lanolinnal
 • applikátor szivacs
 • mikroszálas appplikátor kendők
 • garanciajegyek
 • matricák B-oszlopra, szélvédő belső felére

Gy.I.K. - gyakran ismételt kérdések

Egyáltalán nem. Ez a bevonat speciálisan hajlékony és a vele bevont bőrülés használata semmiféle kellemetlen érzettel sem jár.

Mint minden kerámiabevonatnak, ennek is fő feladata a felület védelme a vegyi behatásoktól: koszolódástól, ráfröccsenő anyagoktól. Nem csak a vizet, de az olajat és zsírt is taszítja. Nem engedi a szennyeződések mélyre hatolását a bőr rostjai közé. Így sokkal könnyebbé válik a tisztítás.

Ezen felül az IGL ecocoat Leather hatékony UV-védelemmel késlelteti a bőr öregedését.

Ez egyáltalán nincs így. Épp ellenkezőleg, gyönyörűen lemélyíti a színeket. Ha követed az #iglleather hashtaget, sok képet találsz a Facebookon és az Instagramon is.

…és mi pontosan azért fejlesztettük a bőrkerámiát úgy, hogy a megszokotthoz képest nagy pórusokat alakítson ki a száradás során. Ezeken a pórusokon át könnyen lélegzik és a bőrtápláló anyagok is akadálytalanul jutnak el a rostokba. Nem véletlen csomagoltunk a készletbe mi is egy kis IGL ecoshine Leather lanolinos bőrápolót, mellyel kerámiázás után le is ápolhatod a bőrt.

Az IGL ecocoat Leather kerámiabevonat jó szívvel ajánlható minden ép, egészséges bőrfelületre. A javított felületek esetén fokozott gondossággal kell eljárni!

Ezekben az esetekben azonban különösen ajánljuk a bevonatot:

 • világos bőr, vajbőr esetén: vegyük példának a rettegett farmerfoltok esetét. Ezek elakadnak a bevonatban, később majd  nem kell mélyről, a rostok roncsolásával eltávolítani, hanem akár csak melegvízzel is tisztítható
 • új autóknál – a drága bőrkárpitozást mindenképpen érdemes levédeni
 • gyerekes családoknál – a balesetek következményeinek elhárítására, csökkentésére. A gyomorsav bizony csúnya dolgokat képes művelni
 • visszajáró klienseknél, rendszeres karbantartó kezeléseknél – a kiválóan védett és karbantartott bőrkárpit az ügyfél élegedettségének egyik legfontosabb eleme!

Nem helyettesíti. Bőrápolásra továbbra is szükség van. Ezzel a speciális bőrkerámia-bevonattal egy hatékony védelmi vonalat húzunk fel a szennyeződések és UV-sugarak mélyrehatolása ellen, miközben a tisztítási folyamatokat is lényegesen megkönnyítjük.

A bőr táplálását továbbra is a jól bevált IGL ecoshine Leather bőrápolóra bízzuk!

Az IGL ecocoat Leathert pontosan azért fejlesztettük ki, hogy jelentősen tolja ki az újrafestés/restauráció szükségességének határidejét, az ügyfél bőrkárpitja tovább marad kiváló állapotban. Érdekesség, hogy pontosan egy ilyesfajta megoldásra mutakozó jelentős igény hívta életre ezt a terméket, hogy így az autókozmetikusok ezt a fajta védelmi/ápolási megoldást is könnyen a portfóliójukba emelhessék.

A bőrkerámia élettartama véges, hiszen olyasmiről beszélünk, ami egyáltalán nem kemény, hiszen a vegyi védelem miatt van ott, nem azért, hogy foggal-körömmel ragaszkodjon a felülethez, mint a fényezés esetében. Nem csak a napi használat koptatja el egy éven belül, de bőr újrafestése előtti csiszolás is megadja neki a kegyelemdöfést.

Fontos megjegyezni, hogy nem gyári, ép és egészséges, hanem már utólag festett, kezelt és/vagy javított bőrfelület esetén egyéni mérlegelés alapján alkalmazzuk.

A bőrülés kerámiabevonat felvitele:

 1. Tisztítsd meg, alaposan zsírtalanítsd a felületet IGL ecoclean INTERIOR vagy a mellékelt IGL ecoclean PRECOAT segítségével
 2. Tiszta mikroszálas kendővel töröld át, távolíts el minden szermaradványt
 3. A szintén mellékelt kis zöld kendőre cseppents párat az IGL ecocoat LEATHER-ből. Ezzel alaposan kend át a kezelendő felületet egymásra merőleges irányokban. Ismételd, ahogy kell.
 4. Várj 2-5percet, majd egy tiszta mikroszálas kendővel törölgesd át a felületet
 5. 2 óra múlva vigyél fel egy második réteget
 6. 4óra után kezeld a felületet a mellékelt IGL ecoshine LEATHER természetes lanolint tartalmazó bőrápolóval
Egyet ne felejts...

IGL ecocoat LEATHER 30ml - speciális, bőrre való, lélegző kerámiabevonat

ha már unod a farmefoltokat és a beivódott szennyeződéseket,
akkor védd a bőrüléseidet könnyen és hatékonyan!