shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü

Profik

Ezt az oldalt folyamatosan bővítjük

Érdemes rendszeresen visszanézni, vagy hívni minket 🙂 +36-20-2-22-27-29

Csatlakozz az IGL Coatings Hungary csapatához, mely újgenerációs, forradalmi kerámiabevonatokkal alakítja újra a jövő autókozmetikai piacát. Folyamatosan keresünk ambiciózus profi autókozmetikusokat, és minden olyan szolgáltatót, aki a nanotechnológiás bevonatok új világában látja a jövőt.

Együtt hozhatunk létre valami igazán újat! Az általunk fejlesztett és gyártott, független minősítő intézetek által auditált termékek nem a tömegtermelés eredményei, hanem az újító szellem és a kitartó munka gyümölcsei. Nálunk nem beszélünk csak a fejlesztésről, mi ténylegesen is teszünk érte. Folyamatosan újítunk, finomítunk, és új termékekkel lépünk a piacra.

Az IGL Coatings Hungary-nál nem csak együttműködésben gondolkodunk, hanem hosszútávú kapcsolatokban. Meggyőződésünk, hogy a sikerhez szakmai fejlődés, emberi támogatás és a modern IT rendszerek alkalmazása szükséges. Legyél te is részese ennek az izgalmas utazásnak, használd ki az új technológiák nyújtotta lehetőségeket, és emelkedj ki a tömegből!

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az IGL Coatings Hungary szerezte meg Európában először az IGL Coatings “Certified trainer & mentor” minősítését. Biztosíthatunk, hogy az együttműködésünk eredményes lesz, és valós, értékelhető eredményeket fogunk elérni.

Követjük az “alulígérünk, és túlteljesítünk” elvét, amit a legjobb ügyfél- és partnerélmény érdekében alkalmazunk. Számunkra az őszinte és tiszta kommunikáció a legfontosabb, melyben a bullshitmentes, egyenes beszéd dominál. Tapasztalatokat osztunk meg, és folyamatosan tanulunk egymástól.

Téged is várunk!

Adataidra még cégen belül is vigyázunk, soha senkinek nem adjuk ki.

Certifikálás

Ha szenvedéllyel és igényességgel fordulsz a munkádhoz, és hajszolod a magas színvonalat; ha érdeklődsz az általad használt anyagok mélyebb ismerete iránt és arra törekszel, hogy mindig a legjobb minőséggel dolgozz; ha szilárd háttértámogatásra vágysz, hogy a sikeredet növelhesd – akkor nálunk a helyed!

Csatlakozz hozzánk és átadjuk neked mindazt a tudást, amelyet egy sikeres autókozmetikusnak tudnia kell. Nem csak a munka technikai részleteit osztjuk meg veled, hanem a vállalkozásod fejlesztésének eszközeit is. Megmutatjuk, hogyan végezz hatékony és korrekt számításokat, melyik irányba indulj, hogy elérhesd a sikert.

Megosztjuk veled a marketing titkait is, bemutatjuk a legmodernebb és leghatékonyabb módszereket, melyekkel növelheted ügyfélkörödet és üzleted sikerét

Mit nyújt az IGL?

 • Nincs kötelező kezdőcsomag, nincs kötelező minimum havi vásárlás
 • Rendelések leadását megkönnyítő profi IT-rendszer
 • Családias, baráti környezet
 • Zárt szakmai Facebook csoportok, szakmai hírlevelek
 • Letölthető szakmai-, tudás- és marketinganyagok
 • Folyamatos továbbképzés
 • Affiliate rendszer
 • Egyéni mentorálás
 

Mit kérünk tőled?

 • Folyamatos együttműködést, fejlődést
 • A szakma szeretét, tiszteletét
 • A tananyagok elsajátítását, rendszeres önképzést
 • Igényes munkák kiadását
 • Az IGL Coatings felelős képviseletét

Affiliate-rendszer

Ezt a külföldön már bevált pénzkereseti formát, idehaza elsőként mi szeretnénk megvalósítani.

Miről is van szó?

Biztos láttál már olyat, hogy amikor a Youtubeon nézel egy videót, ahol a youtuber elmondja, hogy a használt eszközöket a videó alatti leírásban lévő linkekre kattintva tudod megvásárolni. Nos, ezek a linkek speciális linkek, rájuk kattintva az adott webshopba érkezel, ám de a webshop érzékeli, hogy Te honnan jöttél. Ha vásárolsz, akkor a youtubernek X% jutalékot ír jóvá. A youtuber így úgy keres pénzt egy termék eladása után, hogy nem neki kell raktároznia, csomagolnia, ügyfélszolgálatot adnia, számláznia – ő csak közvetít.

Ezt mi is kínáljuk Neked. Ha webboltod van, weboldalad, FB-oldalad, Intagram-fiókod vagy bármilyen online felületed és úgy érzed: „miért ne keresnék én is pénzt?” akkor írj nekünk.

A megfelelő beállítások általában csak pár perc és későbbiekben emberi beavatkozás nélkül töltődik fel termékeadatokkal, árakkal és minden éjjel ez frissül – mindezt automatikusan, ezzel Neked a jövőben nincsen gondod. Csak annyi, hogy próbálj így forgalmat generálni 🙂 Az elért jutalékokat egy zárt felületen, valós-időben tuod nyomon követni.

A jutalékot le is vásárolhatod 🙂 vagy készpénzben felveheted. Ennek is megvan a hivatalos útja.

A technikai megoldások tárháza viszonylag széles, érdemes pár szót váltani róla. Írj nekünk, kérj egy visszahívást!

Start Typing
0
Nincs termék a kosárban.