shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü
Kategória:

QUARTZ

Kerámia 2év / 40,000km

  • 80% hatóanyagtartalom
  • 9H keménység
  • Rákkeltő összetevők nélkül
  • Akár két év/40.000km védelem
  • Szagtalan, nem ragad, nem foltosodik
  • Könnyű használat, könnyű visszatörlés
  • REACH-megfelelőség

Előzetes céges regisztrációval elérhető. Ha használni szeretnéd, csak  írj nekünk: info@iglcoatings.hu

Hogy néz ki élőben?

Ez valós példákkal mutatható meg a legjobban.

Facebook galéria

Nézz körbe a FaceBookon, hogyan kel életre a bevonat

Instagram galéria

Instán is sok-sok képet találsz

Hol kaphatod meg?

Partereink

Találd meg a hozzád legközelebb eső IGL Minősített Partnert!

IGL Quartz 2év – 40,000km kerámiabevonat

Kerámia bevonatunk formulája alacsony illékonyságú, lassan elillanó formulán alapul. Ez az egyedülálló összetétel lehetővé teszi, hogy a kerámiabevonat lassabban térhálósodjon, csökkentve ezzel a kerámiabevonat idő előtti kikeményedésének kockázatát.

A kerámiabevonat védi a felületet a degradációtól, miközben megőrzi a tökéletes fényezéskorrekció eredményét. A kerámiabevonat növeli a felület ellenálló képességét a karcolásokkal, csorbulással és mattulással szemben.

A kerámia bevonatunk olyan tisztaságú nyersanyagokból készül, amelyek egyedülállóan magas szilárdságú formulát alkotnak. Ez a minőségi összetétel üvegszerű réteget képez a felületen, ami varázslatos fényt kölcsönöz az autó karosszériájának.

Megértjük az EU REACH szabályozásának fontosságát, ezért termékünkben garantáltan nem található meg egyetlen a 172 tiltott veszélyes anyag közül sem. Szilárd elkötelezettségünk a minőség és a biztonság mellett garantálja, hogy termékünk megbízható és környezetbarát választás.

A kerámia bevonatunk kimagasló hidrofób tulajdonságai akár évekig is megmaradnak, egy olyan felületet teremtve, amely könnyedén tisztán tartható és karbantartható. Ez a termék nem csupán időt, de erőfeszítést is megtakarít a mindennapos karbantartásban.

Termékünk a felhasználó és a környezet szempontjából is biztonságos. A nanotechnológiával szintetizált hordozóanyagunk egy nem rákkeltő, alacsony illékonyságú oldószer ártalmatlan keverékét tartalmazza, így termékünk használata kellemetlen szagok nélkül zajlik. Ez a technológia biztosítja a kiváló felhasználói élményt, miközben minimalizálja a környezeti hatásokat.

Gyakran Ismételt Kérdések (Gy.I.K.)

Sőt! Kifejezetten ajánljuk is. Bár az IGL QUARTZ kiválóan védi a felületet, nem teszi azt csillogóvá, a szaténfényezés nem veszti el különleges kinézetét. Ez a lenyűgöző kombináció lehetővé teszi, hogy a különleges kinézetű járművek maradéktalanul élvezhessék a védelmet, anélkül, hogy elveszítenék egyedi karakterüket.
Természetesen, az IGL QUARTZ alkalmazása teljes mértékben biztonságos és megbízható matricázott felületeken is. A termék összetétele garantálja, hogy sem az anyag, sem a ragasztó nem fog feloldódni vagy sérülni. Az IGL QUARTZ ugyanolyan hatékonyan védi a matricázott felületeket, mint a fényezést, így profi autókozmetikusok számára is kiváló választás. A termék használata során biztos lehetsz abban, hogy a matricák és a fényezés egyaránt hosszantartó és kifogástalan védelmet élveznek.
Az IGL QUARTZ a hatóanyag koncentrációjával kivételes értéket képvisel. A termék 80%-os hatóanyagtartalmának köszönhetően egyetlen üveg elegendő akár 5 közepes méretű autó teljeskörű kezeléséhez. Az IGL QUARTZ-nél az abban rejlő hatóanyagért fizetsz – ezért rendkívül költséghatékony választás minden profi autókozmetikus számára.

Ha szereted a minőségi munkát és szívesen dolgoznál újgenerációs, saját fejlesztésű prémium termékekkel – akkor örömmel várunk téged!

Nálunk folyamatos képzésekkel, média- és marketingsegítséggel, valamint üzleti tanácsadással támogatunk.💚

Írj nekünk, bátran!

Start Typing
0
Nincs termék a kosárban.