shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü

Praktikusság és Minőség Egyben: Új 100 ml-es Kerámiabevonatok a Profiknak

The Essentials by IGL Coatings

Most bemutatjuk neked az 100 ml-es kerámiabevonatokat, amelyeket kifejezetten professzionális ügyfeleinknek terveztünk. Ezek a termékek szakmabelieknek szólnak, és számos előnnyel járnak.

1. Csakis a Minőség Számít

Mi ismerjük a profik elvárásait. Tudjuk, hogy az anyag minősége az, amire igazán szükséged van. Az új 100 ml-es kerámiabevonatok kizárólag az anyagra összpontosítanak, nem pedig felesleges csomagolásra. Itt a minőség a díszítés fölé kerekedik.

2. Hatékony Védelem és Ragyogás

Az 100 ml-es kerámiabevonatok ugyanazt a kiváló minőséget nyújtják, mint nagyobb kiszereléseik. Ezen termékek hosszan tartó védelmet nyújtanak az autónak, és segítenek elkerülni a kisebb sérüléseket, szennyeződéseket és az UV-sugarak káros hatásait. Továbbá, a ragyogás és a fényezés minden szempontból tökéletes lesz.

3. Kényelmes és Költséghatékony

Az 100 ml-es kiszerelés praktikus és könnyen szállítható. Ingyen szállítjuk ki, nem kell többször is postaköltséget fizetned. Ráadásul, ezek a kisebb kiszerelések sokkal költséghatékonyabbak.

4. Hűség a Profizmushoz, Minőségi Teljesítmény

Az 100 ml-es kerámiabevonatok ugyanolyan színvonalúak és hatékonyak, mint amit tőlünk megszoktál. Így bízhatsz benne, hogy autódnak a védelme és megjelenése terén nincs szükség kompromisszumra.

5. Profi Üzletmenet "Pro Max" Készletekkel

Itt az ideje elárulnunk egy további előnyt: az „Pro Max” készleteink. Amikor az 100 ml-es kerámiabevonatokat „Pro Max” készletekben vásárolod meg, még jobban jársz. Ezekben a készletekben olyan kiegészítők találhatók, mint mikroszálas kendők, zsírtalanítók és még sok más. Ezek a készletek nemcsak praktikusak, hiszen mi mindent összekészítettünk Neked, de ár-érték arányban is kiválóak. Jóval olcsóbban jössz ki, mintha külön-külön vennéd meg az összes szükséges eszközt és anyagot.

Legyél Te Az Okos Vásárló: akár 25% Árelőny a "Pro Max" Készletekkel

Az autóápolási üzletnél nem csak a minőség, hanem a beszerzési ár is számít. És most itt van egy titok, amit szívesen megosztunk veled: az 100 ml-es kerámiabevonatok és a „Pro Max” készletek nemcsak minőségben, hanem az árban is verhetetlenek!
Ha az 100 ml-es kiszerelést választod, akkor akár 25% árelőnyre tehetsz szert ahhoz képest, mintha három 30 ml-es kiszerelést vásárolnál külön-külön. Ez komoly megtakarítást jelenthet, és mégis ugyanazt a kiváló minőséget kapod.

A „Pro Max” készletek még további előnyt kínálnak, hiszen az ingyenes kiszállítás révén te is azok közé tartozhatsz, akik a legokosabban vásárolnak. Nem csak minőséget és praktikusságot kapsz, de az ár is barátivá válik, és még meg is takarítasz az ingyenes szállítás révén.

Nem kell tovább keresned, számolgatnod, a legjobb áron és minőségben találhatod meg az autóápolás termékeit. Válaszd az 100 ml-es kerámiabevonatokat és a „Pro Max” készleteket, és hozd ki a legtöbbet az autód gondozásából!

 

Az új 100 ml-es kerámiabevonatok lehetővé teszik, hogy a minőséget kapd meg, amire szükséged van, anélkül, hogy a felesleges csomagolásért kellene fizetned. Válassz praktikus megoldást, és szerezz be a legjobb eredményeket! Böngészd kínálatunkat, és válassz ki olyan terméket, ami neked való. Ha további kérdéseid vannak vagy segítségre van szükséged a választáshoz, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Szívesen válaszolunk minden kérdésre.

Gyakran Ismételt Kérdések

A tárolás közben a kerámiabevonatoknak egy nagy  ellenségük van: az üvegcsében a felettük lévő levegő.  Mivel az IGL kerámiák tömények (azaz a pénzedért valós hatóanyagtartalmat kapsz), ezért figyelnünk el, ne induljon el a kristályosodás folyamata.

Ha kéred, ingyenesen küldünk egy kisebb (50ml) flakont, amibe áttöltheted a maradékot, így az tovább áll el. Csak jelezd a rendelés leadásakor.

A kerámiabevonatok felbontás nélkül 1 évig max. 2 évig,  felbontás után kb. 6 hónapig használhatóak fel.

A normál dobozos kiszerelés többszöröse, míg fajlagosan azoknál 25%-al kevesebbe kerül.

Igen. Akkor lehet érdemes külön megvenni, ha otthon már van nálad kendő és zsírtalanító.

Ha nincs, nézz körül a Pro Max készletek között, ahol egyszerűen és kedvezőbb áron szerezheted be őket.

A „Pro Max” készletekben olyan kiegészítők is szerepelnek, mint mikroszálas kendők és zsírtalanítók, így Neked már nem kell darabonként összeszedni mindent. 
Sőt, így jobban meg is éri.

Igen, az „Pro Max” készletekre is vonatkozik az ingyenes kiszállítás, így még többet spórolhatsz.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig frissen kapj iparági híreket, kedvezményes kuponokat!

Más hírlevelet küldünk a hobbistáknak, más hírlevelet a profiknak, így kerüljük el azt, hogy számodra érdektelen hírlevelet küldjünk.

[activecampaign form=10 css=1]
150 150 IGL Coatings Magyarország
Start Typing
0
Nincs termék a kosárban.