shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü

IGL Hűségpontok

Te is úgy érzed, hogy ...

… a webshopos vásárlásaidat mindig lehet még izgalmasabbá tenni?

🔍 Mit szólnál hozzá, ha minden vásárlásoddal egy kis extra jutalmat is kapnál? És ha azt mondanánk, hogy ez nem csak egy átlagos pontgyűjtés?

❤️ Képzeld el, hogy minden alkalommal, amikor nálunk vásárolsz, valójában egy kis kincset is gyűjtesz, amit később beválthatsz. És néha, ahogy a meglepetések a legjobban esnek, időről-időre még több kincset is zsebelhetsz be! 

🚀 Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább, és fedezd fel új hűségpont-rendszerünket!

Egy kis meglepetés csak neked: bemutatjuk a hűségpont-rendszerünket!

Tudod, milyen az, amikor egy esős napon váratlanul kisüt a nap? Pont egy ilyen meglepetéssel készültünk ma neked! Ha már régóta vásárolsz nálunk, vagy épp most készülsz először, mindenképpen érdemes figyelned!

Mit kínálunk?

Az új hűségpont-rendszerünkkel azt üzenjük: értékelünk téged! Minden 100 Ft vásárlás után 1 pontot kapsz. Ezeket aztán 1:1 arányban beválthatod bármelyik  következő vásárlásnál. De nem csak ezért lesz érdemes nálunk vásárolni.

És ez még nem minden! 

Terveink között szerepel, hogy rendszeres „pontgyűjtő napokat” szervezzünk. És speciális ajánlatok is lesznek, amelyeket csak pontokért tudsz majd megvásárolni. Valamint élmények, különleges termékek, amiket csak a legkitartóbb pontgyűjtőink érhetnek el. Ha nem szeretnél lemaradni, hírlevelünkön keresztül mindig azonnal tájékoztatunk az újdonságokról.

Miért érdemes csatlakozni? 

Nem csak azért, mert hűségpontokkal jutalmazunk.

Hanem mert valódi értékeket kínálunk. Minden pont mögött egy kis meglepetés, egy kis „köszönjük”, hogy velünk vásárolsz. 

Mindennél jobban szeretnénk örömet okozni a vásárlóinknak, és ez a pontrendszer átlátható, kiszámítható előnyökhöz juttat Téged!

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

A pontokat a lezárt, kifizetett rendelések után írja jóvá a rendszer. Ezeket a pontokat aztán bármely későbbi rendeléskor be tudod váltani.

Bejelentkezés után a profilodon, a „Fiókom„-nál megtalálhatod az összesített pontjaidat.

A pontok beváltása egyszerű. A vásárlás végén, a fizetési folyamat során választhatod a pontok beváltását

Nincs limit! Gyűjtsd a pontokat, és váltsd be őket bármilyen mennyiségben.

A pontok gyűjtése után 365 napon belül kell őket felhasználni, különben lejárnak. Erre mindig figyelmeztetünk jó előre, nem érhet kellemetle n meglepetés!

Start Typing
0
Nincs termék a kosárban.