shop@iglcoatings.hu / +36-20-2-22-27-29

Gyorsmenü

Sajtóközlemény: Az IGL Coatings a 2023-as Statista Növekedési Bajnokok listáján

Az IGL Coatings büszkén jelenti be, hogy 2023-ban a Statista nemzetközi piackutató cég Malajziában a 10 legdinamikusabban növekvő vállalat közé sorolta minket.

A rangsort a Statista állította össze, ahol Malajziában működő vállalatokat, főként a helyi kis- és középvállalkozásokat vettek szemügyre.

Az IGL Coatings a 2023-as év Top 10-es magas növekedési bajnoka.

"Ez a díj az IGL Coatings által elért rendkívüli növekedést és sikerét ismeri el, beleértve a bevonatiparra gyakorolt lenyűgöző hatásunkat is" - hangsúlyozza Keong Chun Chieh, az IGL Coatings vezérigazgatója és ügyvezető igazgatója. Még a világjárvány alatt is mi, az IGL Coatings, jelentős növekedést mutattunk az elmúlt években. "Ez az egész csapat, a forgalmazók és az IGL család elkötelezettségének és kemény munkájának köszönhető" - teszi hozzá Keong.

Ez az elismerés megerősíti az elkötelezettségünket a kiváló minőségű bevonatok és a kivételes ügyfélkiszolgálás mellett, és továbbra is a kiválóság elérésére törekszünk” – zárja gondolatait.

Az IGL Coatings-ról

Az IGL Coatings a világ egyik vezető fejlesztője és gyártója a kiváló minőségű bevonatok és felületvédelmi megoldások területén.

Az innovációra és az ügyfél-elégedettségre való törekvésünkkel elkötelezettek vagyunk a legjobb termékek és szolgáltatások nyújtása mellett. Legyen szó professzionális autókozmetikusoról, autórajongóról vagy ipari vállalkozásról, az IGL Coatings a megfelelő megoldást kínálja számodra. Érezd a különbséget az IGL Coatings-szel!

Partnerprogramunkért látogass el a https://iglcoatings.hu/info/partnerprogram/ oldalra, vagy írj nekünk az info@iglcoatings.hu e-mail címre.

[activecampaign form=3 css=1]
150 150 IGL Coatings Magyarország